Sådan skaber du din egen køjeseng til sommerhuset

En køjeseng er utrolig praktisk, da det virkelig udnytter pladsen og skaber en masse soveplads samtidig. Det er især nyttigt i ens sommerhus, som jo meget typisk er mindre end ens almindelige hus, men hvor der alligevel skal være plads til hele børneflokken.

Du kan sagtens købe en køjeseng til ret billige penge i de forskellige forretninger. Men du kan nu også godt lave den selv – og måske det kunne være et sjovt projekt at lave sammen med ungerne? Læs mere her.

Er du erfaren handyman?

Hvis du er en mere eller mindre erfaren handyman eller måske endda har prøvet at bygge dine egne møbler tidligere, så skulle det ikke være så stor en sag lige at få sat nogle køjesenge sammen. Du har sikkert en meget god fornemmelse allerede af hvordan sådan en køjeseng eller etageseng skal sættes sammen.

En etageseng eller køjeseng er ikke det mest bøvlede omgang møbel at lave i hele verdenen. Princippet er egentlig meget simpelt og alt hvad du har brug for er lidt tømmer, godt værktøj og et hoved, der er skruet ordentligt på. Og så er det ellers bare med at komme i gang.

Hiv børnene med hvis de er gamle nok til at være omkring værktøj og gør det til en fælles oplevelse. Det vil også være umådeligt sjovt for dem at være med til at skabe deres helt egen køjeseng.

Tag inspiration på nettet

Hvis du har videre spørgsmål til, hvordan du egentlig lige helt præcist skal skabe den seng, så kan du altid finde mere information på nettet. Som sagt er det ikke det sværeste i verdenen at skabe en køjeseng, men der kan alligevel være mindre spørgsmål, såsom hvilket slags materiale man skal bruge til rammen. Dem er folk mere end villige til at dele på nettet.

Du kan endda også finde en del opskrifter på, hvordan du skaber sådan en køjeseng på nettet. Disse opskrifter er nemme at følge, og så behøver du som sådan heller ikke selv at begynde med en masse plantegninger og prøve at regne dig sammen til, hvad målene skal være og lignende.