Flere sommerhusejere får pudset vinduer

Du hører måske til den type sommerhusejer, der godt kan lide at gøre tingene selv. Du ved, at når du selv løser et byggeprojekt, så bliver det, som du gerne vil have det. Det kan give stor tilfredsstillelse at gøre tingene selv, også når det kommer til rengøringspligterne af den mere krævende slags. Vinduespudsninger er en af dem, og her giver vi dig en guide til vellykket vinduespudsning.

Rene vinduer har vi alle behov for, da udsigten bare bliver det bedre, når man kigger ud gennem rent glas. Du er måske den erfarne gør-det-selv-type, der kan lide at løse opgaverne selv. Vinduespudsning vil derfor også være en opgave, som du kaster dig over. Men det kan være svært at nå frem til det ønskede resultat. Læs med her, hvordan du kan gribe vinduespudsningen an selv.

Skaf de rigtige redskaber

Det første, du skal se dig om efter, er ordentligt udstyr. For dine gamle bommuldsklude dur ikke, når du skal vaske vinduer. Du skal anskaffe dig gode nye klude og en god svaber, før det bliver en sjov opgave, og for at resultatet bliver godt. Dertil skal du bruge en god opblanding af rengøringsmiddel. Ofte handler det om at prøve sig frem for at finde den bedste dosering af rengøringsmiddel.

Når du har redskaberne og den rigtige opblanding i orden, så er du klar til at gå i gang. Husmoderrådene lyder dertil, at det er en fordel at vaske vinduer i overskyet vejr i stedet for solskin.

Hvis du alligevel finder frem til at opgaven er for besværlig til at gå i gang med, så har du også mulighed for at hyre en vinduespudser i stedet. Du kan med fordel se dig om efter en erfaren vinduespudser. Firmet A-polering har mere end 70 års erfaring med vinduespudsning. Du kan læse om deres tilbud og sevice på www.a-polering.dk.