Guide til den bedste sommerhus terrasse

Hvis du har tænkt dig at tilbringe sommeren i sommerhus, er det klart, at du gerne vil klargøre din terrasse. Er terrassen helt klar, er der nemlig lagt i kakkelovnen til lækre dage og gode sommeraftner. Her får du en guide til, hvordan du kan gøre din terrasse sommerklar. 

Algebehandling

Skal du gøre din terrasse klar til sommer, er det en god idé at overveje, om algebehandling er nødvendigt. Det er nemlig ikke så lækkert at gå rundt på en helt grøn terrasse med bare tæer. Hvis du har brug for algebehandling så læs mere hos GladRens.

Du kan naturligvis selv stå for at rense din terrasse for alger. Dette vil dog ofte være et stort projekt, og i mange tilfælde kan det derfor være lettere at lade nogle professionelle klare opgaven. 

Skruer og søm

Skal du sikre dig, at din terrasse er helt klar, er det en god idé at gå den efter for løse skruer og søm. Dels kan løse skruer gøre, at terrassen ikke bliver holdt lige så godt sammen, som den burde. Men løse søm kan altså også udgøre en fare for, at man får trådt dem op i foden. Vil du gøre klar til at nyde en dejlig sommer, gælder det altså om at eliminere eventuelle løse søm og skruer. 

Olie

Har du givet din terrasse en algebehandling, er det en god idé at overveje, om træet trænger til olie. Olie forlænger nemlig levetiden af din terrasse og kan ligeledes være med til at give et flot look.

Skal du give din terrasse olie, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige af slagsen. Det er for eksempel ikke ligegyldigt, om olien egner sig til indendørs eller udendørs brug. Ved at give din terrasse en omgang olie, kan du sikre dig at træet står flot frem.