Akustikloft med trælameller lavet af akustikpaneler er et hit

Drømmer du om at lave et akustikloft med trælameller lavet af akustikpaneler i dit sommerhus? Så kan du få tips til, hvordan du kommer i gang med vinterens gør-det-selv-projekt i sommerhuset. Læs med her og bliv guidet til, hvordan du dæmper akustikken med lydisolerende plader.

Vil du gerne mindske akustikken i dit sommerhus eller i dit hjem? Det findes der faktisk en ret nem løsning på, som du selv kan gå i gang med uden, at det kræver omfattende omvæltninger.

Hvis du har store problemer med akustikken, så kan du nemlig lave et akustikloft med trælameller lavet af akustikpaneler. Det er lyddæmpende plader, der hjælper mod dårlig akustik og rumklang. Akustikplader har en stor og god effekt, hvis du gerne vil afskærme lyden på en nem og overskuelig måde. Du kan nemlig montere et akustikpanel i loftet, så du mindsker rumklangen.

Sådan gør du

Det er altså nemt at montere akustikpanel- og plader i dit sommerhus. Panelerne har nemlig fingersamlinger, så de nemt kan samles i loftet. Og så kan du faktisk også bruge akustikplader eller paneler til meget andet f.eks. kan du opdele en stor stue i mindre afdelinger, som skaber god hygge og samtidig også mindske rumklagen. På den måde får du skabt små hyggekroge i sommerhuset, hvor både store og små kan udfolde sig uforstyrret.

Panelerne fås i tre forskellige neutrale farver, som snildt passer ind i den hyggelige sommerhusstil. Hvis du også gerne vil montere et træpanel, så kan de også sagtens bruges til dette. Det kunne give sommerhuset den der hyggelig stil – måske især hvis du vælger dem i hvidmalet.  

Du kan bruge paneler til flere forskelige ting f.eks.:

  •            Sengegavl
  •            Vægbeklædning
  •            Knageophæng i garderoben

Akustikpaneler og akustikloft med trælameller fås i forskellige farver herunder: Natur, hvidmalet og sort olie.