Byg dit eget sommerhus

ANNONCE

Det er blevet mere og mere populært at være kreativ, lave tingene selv fra bunden af, at leve slow-living og bare være ude i naturen væk fra støj og larm fra byen.  

Vi søger ud i naturen, og det gør vi, fordi vi har behov for det. Flere og flere oplever et behov for at have et ekstra “hjem” væk fra byen og arbejdet. Et sted, hvor du kan tage stikket ud og bare læse en bog, lave noget havearbejde eller bygge en stenovn.  

Der er mange, der hermed bruger et kolonihavehus eller et sommerhus, som deres ekstra hjem, hvor de kan komme lidt væk fra hverdagens trummerum.  

Gør-det-selv-projektet i en større målestok 

At trække stikket ud er derfor noget, som du kan gøre i et sommerhus, og hvad kunne være mere perfekt end at bygge det selv? Så kan du selv bestemme, hvordan det skal se ud, hvor det skal ligge, hvilken materialer der skal bruges osv.  

Men hvordan er det lige, at man starter sådan et projekt? Det bedste råd er, at du starter med at finde dig en grund, hvor du kan se en fremtid for dit nye sommerhus.  

Derudover er det også en smart idé at købe en grund, hvor der allerede er et hus i forvejen. Det skal så helst være et gammelt sommerhus, hvor dele af det er lige til at rive ned.  

Det gamle sommerhus kan du dermed bruge som skelet til dit eget, så du har noget at bygge ud fra. På den måde kan det være, at du kun behøver at rive nogle af delene ned, så du samtidig bare skal friske andre dele op igen.  

Hvordan finder jeg de bedste materialer?  

Der er mange forskellige steder, hvor du kan købe dine materialer til dit nye sommerhus, men hvis du tager et smut forbi Bygma, vil du opleve, at de har det meste af de materialer, som du skal bruge til sommerhusprojektet. 

Hvis du hermed køber dine materialer hos Bygma, vil du også være sikret en kvalitetsstandard, og du behøver derfor ikke rende rundt til flere forskellige byggemarkeder.  

Det er vigtig at sørge for, at de materialer, som du skaffer til dit gør-det-selv-projekt, er af god kvalitet, så du ved, at sommerhuset holder i mange år.  

Det kan ikke betale sig at gå på kompromis med kvalitet, for du vil gerne have, at huset holder i mange år samtidig med, at det er behageligt at opholde sig i.