Tanker om indretning af sommerhus

Når det drejer sig om indretning af et sommerhus, er der nogle få ting, man skal huske på. For det første ønsker du at skabe et rum, der både er behageligt og indbydende, samtidig med at det er stilfuldt og trendy. For det andet behøver du ikke at investere i møbler eller materialer af høj kvalitet, da huset kun vil blive brugt lejlighedsvis – noget mere overkommeligt vil være tilstrækkeligt. Endelig skal du tænke på dine gæsters specifikke behov – om de søger et sted at slappe af og tage en pause fra deres rejser, eller et sted at samles og fejre særlige lejligheder. Med disse ting i tankerne er her nogle få idéer til at skabe den perfekte indretning af sommerhuset.

Til at begynde med bør du overveje at bruge varme farver og teksturer for at skabe en hyggelig atmosfære. Jordfarver som beige, brun og oliven fungerer godt til dette formål, og det samme gælder stoffer som uld, bomuld og linned. Du kan også tilføje nogle rustikke elementer til rummet, som trægulve eller -skabe, hyggelige tæpper eller plaider i kunstpels. Med hensyn til møbler skal du vælge møbler, der både er komfortable og praktiske – f.eks. en sovesofa, der kan fungere som seng, når det er nødvendigt, eller en osmanniske med opbevaringsplads indeni.

Når det gælder indretning, skal du vælge ting, der har en festlig stemning uden at være alt for kikset eller overdrevet. Tænk på at tilføje juletræspynt, funklende julelys, strømper hængt op ved pejsen og andre lignende detaljer. Hvis dine gæster skal tilbringe nytårsaften i dit sommerhus, skal du også gå helt ud med festpynt! Balloner, bannere, serpentiner og konfetti kan alle være med til at skabe en sjov og festlig atmosfære.

Med en smule kreativitet og omtanke er det nemt at skabe en indretning, der får dine gæster til at føle sig hjemme i ferien. Med de rigtige møbler og et par særlige detaljer kan dit sommerhus blive det perfekte sted for venner og familie. Du kan også tilføje små nips og brugskunst som fx en Hoptimist Baby Bimble, hvis du vil have noget sjovt at kigge på.