Spændende greb til skabe og skuffer

Kan du godt lide projekter, hvor du kan sætte dit helt eget, personlige udtryk på ting, du har været ved at lave? Det kan være, du har købt et skuffemøbel, du selv har været i gang med at male på, eller måske det er et helt nyt møbel, hvor du bare ikke bryder dig om de greb, der er monteret fra starten. Greb er heldigvis noget, der er relativt let at skifte ud, og så kan du få det, akkurat som du gerne vil.

Du kan se et stort udvalg af trægreb på finicc.dk. Det kan være, der er noget, der kan inspirere dig lidt til, hvad du godt kunne tænke dig. Greb i træ er klassiske og passer ind de fleste steder. Du kan både bruge dem på skabe og kommoder i træ, men du kan også fint montere et trægreb på for eksempel en skuffe i metal, så du er med til at skabe noget kontrast.

Vælg de rette nuancer og størrelser

Der er naturligvis forskellige ting, man skal tage højde for, når man vælger greb. Har du skruet gamle greb ud af et skab eller en skuffe, der ikke i mellemtiden er blevet lappet eller lakeret, er det en fordel at vælge greb i samme længde som de gamle, så du måske endda kan bruge de samme huller. Så kommer du ikke til at se, hvor de gamle har siddet.

Farven har naturligvis også noget at sige. Skal grebene monteres på et møbel i træ, er det vigtigt, at nuancen passer til møblet – og alternativt kan du lege med at finde greb i en helt anden nuance, så der opstår en stærk kontrast, og man kan se, at der er tænkt over, at det netop ikke skal passe sammen en til en. I kan overveje, hvad I godt kunne tænke jer at gøre.