Sådan rammer du den rette belysning i dit sommerhus

Et sommerhus kan adskille sig fra helårshuse på flere forskellige måder. Et af dem kan for eksempel være den stemning og atmosfære, som du ønsker og fremme i hjemmet. Og der kan belysningen måske spille en relativt stor rolle. Derfor er der her nogle idéer til, hvordan du ramme de helt rette belysning for dig i dit sommerhus.

Brug små lamper

I stedet for at have store og altoverskyggende lamper overalt i huset, så kan du prøve at mildne belysningen en smule ved at udskifte nogle af disse, eller komplementere dem med nogle mindre lamper rundt omkring. Det kunne for eksempel være med en Flowerpot VP9.  En sådan Flowerpot VP9 af Verner Panton er nemlig en meget stilren men samtidig meget praktisk bordlampe, der kan være en helt formidabel stemningsmager. Den kommer nemlig som en trådløs lampe, der let og elegant kan flyttes rundt, hvor du måtte have brug for en Flowerpot VP9 i den pågældende situation – både indenfor og udenfor.  De fås i forskellige farver, sådan at du kan matche din Flowerpot VP9 perfekt ind i indretningen af dit sommerhus, og give den mulighed for at integrere sig selv og dens belysning på en sofistikeret måde.

Brug det rette lys i de rette mængder

Noget andet du kan være opmærksom på, er det lys, dine pærer og lamper har. Og altså det skær som lyset har. Der findes nemlig noget, der skærer blidere og mere stemningsrigt end andet. Derudover kan du også overveje om du vil give muligheden for at graduere dit lys i lamperne. På den måde kan lyset hurtigt tilpasses situationen ved blot et strøg langs kontakten. Så får du altså også mere alsidige muligheder i dine rum i sommerhuset, hvilket måske også kan være en styrke. For det er selvfølgelig heller ikke optimalt at belysningen er for svag i nogle andre situationer.