Gaven til konfirmanden

gave

Sæsonen for konfirmationer nærmer sig, og måske har du også selv modtaget en invitation i postkassen eller mailen. Så gælder det om dels at finde ud af, hvilket tøj man skal tage på den store dag men måske endnu vigtigere, hvad man skal give den unge mand eller kvinde i gave. 

Selv om mange, især de mandlige konfirmander, nok vil blive utroligt glade for en billet til en kamp med FCB er det nok lige i overkanten af, hvad man bør budgettere med til en konfirmationsgave. Heldigvis er der masser af andre ting, man kan overveje, og her i artiklen giver vi dig tre idéer til konfirmationsgaver. 

Gadgets 

Unge mennesker elsker sjove gadgets, og dem finder du masser af på Fedegadgets. Hvad med f.eks. en popcornmaskine eller en stjernehimmellampe, de vil helt sikkert bringe lykke. Der er masser af andre skøre opfindelser at vælge i mellem på denne side, så gå på opdagelse og se, hvad der kan bruges. 

Vase 

Mange vil gerne give noget blivende, altså en gave, som konfirmanden kan have glæde af hele livet, og her kan en vase være en mulighed. Vælg en klassisk model, som ikke ender bagest i skabet fordi den ikke længere passer ind i tiden, f.eks. en Lyngbyvase. 

Penge 

Hvis alt andet svigter, kan du altid vælge en pengegave. De fleste konfirmander ønsker sig penge i konfirmationsgave, så det går du ikke galt i byen med. Du kan evt. give dem som en sjov gave i form at mønter eller på anden måde gøre det lidt festligt, så det ikke bare er et par hundredekronesedler i en kuvert. 

Der er altså mange muligheder, man kan overveje, når man skal finde på en konfirmationsgave, og med disse idéer bør der være inspiration til de fleste, både drenge og piger på den store dag, som konfirmationsdagen jo er.