Få lagt de lækreste trægulve

Skal I have nye gulve i jeres hjem? Der kan være mange årsager til at skifte det gamle ud. Hvis I egentlig har et lækkert trægulv, men det er slidt ned, kan det nogle gange restaureres med en omgang slibning eller sæbe- eller oliebehandling, men andre gange er gulvene så tynde, at det ikke er muligt – og så kan det komme på tale at skifte det ud i stedet.

Hvis I er nået til det punkt, er næste skridt at finde ud af, hvilket gulv I godt kunne tænke jer. Nogle foretrækker plankegulve med brede planker, mens andre hellere vil have sildebensparket. Sildebensparket er noget af det, der virkelig er begyndt at vinde frem igen, og det smukke gulv findes derfor også i mange forskellige udgaver, I kan vælge mellem. I kan se sildebensparket i mange varianter her og vurdere, hvad der passer bedst ind i jeres hjem.

Få professionelle til at lægge gulvet

Måske I har overvejet, om I skal have et klikgulv, I selv kan lægge? Det kan spare lidt penge, men det betyder til gengæld også, at I skal lægge rigtig meget tid i opgaven. Hvis der samtidig for eksempel skal lægges gulvvarme ind, bliver det et endnu større projekt. Derfor anbefales det jer at anvende jer af professionelle gulvlæggere, der kan lægge det for jer. Det giver jer måske lidt mere overskud til andre projekter, når den del allerede er klaret.

Når der skal lægges gulve, er det nødvendigt at have ryddet for møbler og tæpper, så man kan komme til. Hvis I selv skal bruge flere dage på projektet, bliver det hurtigt noget rod at skulle opmagasinere tingene – så det er endnu en fordel ved at få lagt gulvet i løbet af en arbejdsdag, som det mange gange kan lade sig gøre, når man lader professionelle om opgaven.