Det skal I overveje, når I vælger vinduer til sommerhuset

Er I ved at bygge sommerhus eller i hvert fald i gang med at planlægge byggeriet? Der er mange ting, der skal være styr på. I har måske allerede en grundplan, byggematerialer og tagtypen på plads. Noget af det, der er med til at give sommerhuset sit udtryk, er vinduerne. Mange ældre sommerhuse har charmerende trærammer, men I har måske også lagt mærke til, at de ofte er præget af slid og i nogle tilfælde endda råd.

Hvis du skal finde nye vinduer til dit sommerhus, kan det godt betale sig at tage et kig her. Så kan du både finde vinduer i træ men også i mere vedligeholdelsesfri materialer. For mange er sommerhuset et sted, man skal kunne slappe af. Det er i orden, der er småting, der skal ordnes, men det er træls at bruge al sin tid i sommerhuset på at holde ved lige.

Pæne vinduer uden vedligeholdelse

Er I blevet lidt bidt af idéen om at vælge vinduer, I ikke skal oliere eller male løbende? Træ-aluvinduer er en mulighed, der er blevet mere og mere populær. Her er der tale om meget pæne vinduer, som man ikke på samme måde skal vedligeholde. Vinduerne er lavet af en dansk producent, og det betyder naturligvis også, at man har haft det danske vejr in mente, da man har besluttet typen af vinduer.

Der skal naturligvis være et godt lysindfald i jeres sommerhus. Derfor kan I da også overveje hvilken størrelse, der skal være på vinduet. Skal I have ovenlysvinduer, vinduer på en hems eller bare helt klassiske vinduer? Mange gange handler det om, at man kan skabe noget hygge i sommerhuset – og så må I gå på jagt i og finde inspiration til, hvordan I kan gøre det i jeres sommerhus – uanset om det er nyt eller blot skal renoveres.