Kom på besøg

KOM PÅ BESØG I BROMBRÆHUSET – GRATIS

IMG_7471NYHED: Forår 2016. Nu kan jeg i samarbejde med FSC-sekretariatet og Miljøstyrelsen invitere almindelige borgere på besøg. Kom, hvis du gerne vil bygge – du skal være seriøs! – og kom, hvis du selv står med overvejelser om bæredygtigt byggeri.

Gratis workshop indeni og udenfor huset.

Du kan sende en mail eller melde dig til via gruppen “Besøg i Brombærhuset” på Facebook.

Vi laver flere workshops så det bliver små gode “hold”.

I hele 2015 har professionelle grupper kunnet komme på besøg. De kan selv vælge dato, længde, forplejning osv. De handler selvfølgelig om verdens første FSC-certificerede træhus på pæle – men også om bæredygtighed, arbejdsglæde og glæden vil at tage chancer.

Der er mange muligheder: Skal du på tur med medarbejdere, kommunalbestyrelse, samarbejdspartnere, bestyrelse, kolleger? Skal der udvikles nyt og tænkes anderledes? Skal I prøve en helt ny form for sommerudflugt i år? Skal I bruge en workshop? Eller vil I have foredrag om bæredygtighed og cirkulær økonomi og resiliens? Julefrokost? Produktudvikling? Kursus? Pressedag? 

Så kom til skæddersyet inspirations-dag i Brombærhuset – med foredrag og forplejning. Vi finder ud af hvordan og for hvor mange.

Den lækre øko-mad er fra Køster&Co. – smuk mad med spiselige blomster og af lokale råvarer.

Jeg har erfaring med kreative workshops og jeg garanterer, at der kommer ny inspiration og nye tanker om bæredygtighed ud af besøget. Jeg taler og forklarer, men der er også mulighed for at møde eksterne foredragsholdere, arkitekter og håndværkere.

IMG_7542

Der har meldt sig folk fra fra kommuner, byggebranche, kreative virksomheder, designvirksomheder, fonde og arkitekturinteresserede, som gerne vil høre om at tænke anderledes og om hvordan man kan bygge mere bæredygtigt med huset her som case.

Har også fået forespørgsler på at leje huset som location til foto – katalog, musikvideo, magasin. Det er også en mulighed, bare ring eller skriv om det.

Se mere på www.signewenneberg.dk

PS.  Sidste år holdt jeg 60 foredrag i hele landet. Det handler meget ofte om noget fra mine bøger – om have, om høns, om urban gardening, guerrilla gardening, grønne bevægelser, om grønne forbrugere, haveterapi, drømmehaver (som er haver man har det godt i) og urban farming. Men tit handler det også om strategisk brug af sociale medier, positiv kommunikation og retorik, som er mit fag. Eller også taler jeg bare om alle mine bøger – og mit tossede liv. 

Ring på 21435463 eller endnu bedre – send en sms eller mail – så finder vi et foredrag, der passer til din målgruppe…

IMG_7558