Magnolien blomster og Ingrid Marie er ankommet!

UGE 2. Der er travlt på grunden nu! De 18 punktfundamenter er på plads. De to gamle magnolia-træer har travlt med at blomstre. Grave-Claus har fundet fire, store flotte æbletræer og de er straks kommet i jorden. Selv om grunden egentlig er en gammel frugtplantage, er alle de gamle frugttræer fældet af den tidligere ejer. Det måtte der hurtigt rådes bod på. Frugttræer er skøn en måde, at dyrke noget spiseligt i haven uden besvær (Filipa, Belle de Boskop, Ingrid Marie, Ananas). Tømrer-Rasmus er ved at være færdig med sit møjsommelige arbejde med de to skure – og i drivhuset, har Claus gravet lidt ud til fliser. Vi genbruger de gamle fliser fra grunden, de er ikke smukke, men de fungerer godt nok for nu og er gratis. Så snart konstruktions-træet er ankommet til den lokale tømmerhandel, går tømrerne i gang med at bygge huset! Så lige nu er kloakmesteren i gang med at grave, hvad der skal graves under huset – og elektrikeren står på spring. I mens finder jeg ting og sager til huset – her er det et flueskab og vinduer, som er genbrug. Om lidt skal jeg mødes med arkitekten og beslutte endeligt, hvor alle vinduer og døre skal sidde. Det er som at bygge huler i skoven igen… Det er sjoooovt!

maj 1, foto

Kommentarer

  1. DU HAR FANGET MIG, jeg er PÅ PÅ PÅ, og vil følge med spænding, hvordan det hele skrider frem. Jeg kan blive noget så begejstret over den slags projekter, at jeg næsten glemmer, at det ikke er mit hus :-) Har selv et værksted, der er opstået som et delvis klunser/genbrugs projekt, og jeg ELSKER det hver dag når jeg kigger på det, og det har jeg immervæk gjort i snart 6 år… Har du lyst, kan du kigge det her: http://atelierbaghuset.dk/?p=381
    Nyd processen, du kommer til at elske hver en tomme af det, når det står færdigt – jeg glædes med dig du heldige kartoffel :-)

Skriv et svar