Gratis kapitel – igen – fra Byg Bæredygtigt

Det er weekend. Det har været en dejlig uge. En uge, hvor jeg har oplevet at der blev talt om klima, rp_IMG_7659-1024x10241-300x300.jpgmiljø, deleøkonomi, cirkulær økonomi og bæredygtighed blandt topchefer til VL-døgnet ude i DR’s koncertsal. En uge, hvor der er forespurgt på diverse arbejdsophold i Brombærhuset: Fra et teleselskab, der gerne vil have et seminar med fokus på positiv kommunikation og holistisk all-round formidling, et meget stort møbelvarehus som skal have designerne på inspirationstur og en financiel virksomhed, der vil på en tale om bæredygtige boligforbedringer. Det har også været en uge, hvor syrenerne i min have sprang ud og rabarberne voksede ud over alle bredder. Man bliver så glad.

Det er weekend og her får du et gratis kapitel fra bogen Byg Bæredygtigt. Jeg har skrevet bogen, fordi jeg ønsker at forandre verden – og måden vi bygger og forbruger byggematerialer i en klimakrisetid. Derfor ville jeg egentlig helst trykke bogen i en masse eksemplarer og dele den gratis ud foran byggemarkederne og hos ejendomsmæglerne – alle steder, hvor man kan møde mennesker, der tænker på at bygge alt fra et fritidshus til en garage eller et legetårn. For vi kan forandre allermest når vi ændrer forbrugsvaner i boliger og byggerier…

Til det bliver muligt, deler jeg så meget jeg kan her fra denne ikke-kommercielle blog og håber, at du får lyst til at købe bogen, som L&R har været så venlige at sende på gaden (jeg deler med deres billigelse). Tryk på link… Det er alle de første sider.

LÆS BOGEN FREM TIL S. 23 HER – bladrefil, som bogen ser ud i virkeligheden

IMG_7542

Se huset i Bo Bedre – det er langt online nu via dette link

Et andet gratis kapitel fra bogen her (fra bloggen – alle de sidste sider af bogen)

Programmerne kan stadig ses på TV2 play – et enkelt ligger gratis via dette link

 

Kommentarer

  1. Petter Sindal skriver:

    Tak for rigtig god inspiration! Står selv overfor en større grøn renovering af mit hus – første step er et nyt tag ! Har luret lidt her http://www.compara.dk/pris-nyt-tag samt på et par andre sites.. men synes det er svært at gennemskue, hvordan vi for fat i et “grønt” tag. Compara, f.eks, sørger for en god pris på nyt tag, men er det også det mest energivenlige, jeg kan finde? ift. isolering, materialer mv. nogle inputs?

Skriv et svar