Bygge med genbrug

test1

Tænk, om man kan genanvende noget, der er lige lukt på vej hen i stort og småt brændbart! Tænk, hvis man kan bruge tingene og give dem et nyt liv? Få dem op i deres livscyklus – frem for ned. Bruge noget, der engang har været… for eksempel stillads-gulv til en fin ny bænk? Bruge vinduer, der var på vej ud igen. Bruge døre. Bruge vaske. Bruge belægninger. Bruge fliser. Der er gået sport i at finde ting, som kan bruges igen i dette nye, gamle sommerhus. Jeg lægger billeder på Instagram hver gang jeg finder noget helt vildt fantastisk og gratis. Foreløbig har jeg fundet:

Et køkken * Vinduer * Døre * Fliser fra 1928 * Vaske * Belægning * Planter *

Og jeg mangler stadig at finde: Forskellige træstole * Bord * Hylder * Brædder til hylder

204702745532992546_cToFYgim_c

 

 

Kommentarer

  1. Maria skriver:

    Fantastisk spændende indlæg!

  2. Hej Signe. Hvor dejligt du har startet en blog om sommerhusbyggeriet! Har fulgt lidt med på instagram, da jeg selv har købt kolonihave og gerne vil bygge om/udivde med genbrugsmaterialer henover de næste par år. Kunne du giv lidt flere detaljer om hvor du har fundet alle de ting, du skriver om her? Og hov.. nu ser jeg jo dine links til “genbrug af storskrald på facebook” her nedenfor. Dem tjekker jeg ud, men hvis du har andre tips, er jeg meget interesseret!

    • Dejligt spændende og godt. Boer selv i et meget lille bindingsværkshus hus fra 1734 hvor alt er lavet selv. Og med et hold kæft køkken på 2 gange 3 m. Konen siger verden bliver større når man boer småt. Venligst Der Alte tegner Jan THeilgaard.

Skriv et svar